• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

11.01.2023 Інтернет-сторінка газети «Західний Кур’єр»

Останній раз співочий колектив хору народної пісні «Чорнобривці» ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» збирався на репетицію у грудні 2020 року.

Тоді планувався щорічний виступ з віншування Різдва Христового, проте епідемія Covid перекреслило все. Свій негативний вплив на творчі виступи тепловиків здійснила кривава війна.

Так минуло два роки, пише “Західний кур’єр” з посиланням на сторінку ДМП “ІФТКЕ”. Вже снували думки, що відновити і знов зібрати співочий колектив не реально: хтось звільнився, когось колектив вже втратив назавжди…

“Але зусиллями керівників хору: Ірини Павлик і Яреми Павлик (Заслужений працівник культури України), голови профспілкового комітету Антона Волочія і концертмейстера Андрія Дейчаківського, вдалося, здавалося вже, неможливе – ентузіасти хорового колективу прийшли на репетиції, відновили репертуар і – заспівали!”, йдеться у дописі.

9 січня співочі «Чорнобривці» виступили з великою програмою колядок і щедрівок в усіх підрозділах адмінкорпусу ДМП «ІФТКЕ», потім завітали до виробничників по центральних котельнях теплових районів, де вже ніхто не сподівався знову почути віншування Народженого Христа у виконанні заслуженого колективу.

Потім «Чорнобривці» завітали до працівників обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства місцевої промисловості побутового обслуговування населення та працівників Комунального підприємства “Управляюча компанія “Комфортний дім” Івано-Франківської міської ради.

“Особливим успіхом і аплодисментами було зустрінуто виконання хористами «Щедрика» Миколи Леонтовича.  «Чорнобривці» – живуть, співають і будуть співати!”, йдеться у дописі на сторінці ДМП “ІФТКЕ”.