• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Майбутні теплоенергетики завітали з екскурсією до котельні

08.09.2020

Котельня на вулиці Тролейбусній, 40а є одним з унікальних об’єктів теплоенергетики на Прикарпатті, а, можливо, і в цілій Україні. Тут наряду з відомими газовими котлами ТВГ, які модернізовані італійськими пальниками «RIELLO» та системами економайзерів, діє сучасна європейська котельня на біопаливі, побудована литовськими спеціалістами «ENERSTENA». Крім того на території котельні працює потужна когенераційна установка «CATERPILLAR», яка забезпечує електричною енергією усі потреби підприємства.

Саме тому, увага до цього теплоенергетичного об’єкта з боку викладацького складу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу особлива. Нещодавно цю котельню відвідала група студентів-магістрів спеціальності «Теплоенергетика, менеджмент, інжиніринг» (ТМІ) та спеціальності «Тепло-газо постачання» (ТГП) кафедри «Будівництва енергоефективних споруд» під керівництвом доцента кафедри Ярослава Дем’янчука та асистента кафедри Віктора Мельника.

Зустріли студентську молодь і провели ознайомлення з роботою всіх складових теплоенергетичного комплексу заступник директора з розрахунків та реалізації Ігор Угриновський, начальник Виробничо-технічного відділу Іван Кедик, заступник начальника теплового району «Пасічна» Руслан Климончук та майстер теплового району, який безпосередньо опікується саме цим об’єктом,  Олексій Монюк.

На нашому підприємстві широко застосовуються прогресивні європейські енергозберігаючі технології, тому молодим майбутнім спеціалістам було цікаво узнати всі аспекти виробництва теплової енергії, про які відверто розповіли наші фахівці. Теплоенергетика потребує молодих спеціалістів своєї справи, тому і ставлення до студентської молоді, котра прагне нових знань, особливо відверте, тепле і щире.