• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

29.01.2021  Інтернет-простір газети «Галичина» «galychyna.if.ua»

Івано-Франківська міська рада надала згоду Державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на укладення договору про спільну діяльність (простого товариства) з Товариством з обмеженою відповідальністю «Івано-Франківськтеплоенерго».

Метою діяльності є «забезпечення виробництва, транспортування, постачання теплової енергії та гарячої води споживачам м. Івано-Франківськ та проведення подальшого перепідключення/відключення, тощо споживачів теплової енергії від котельні на вул. Індустріальна, 34 до інших джерел теплопостачання, а також проведення будівництва нових котелень у м. Івано-Франківськ».

Для спільної діяльності сторони вносять майно. З боку ТОВ «Івано-Франківськтеплоенерго» вносять переважно теплові мережі, з боку міської ради – котельні, серед яких чимало модернізованих за кошти ЄБРР.

Згідно з договором, усі фінансові операції по спільній діяльності Сторін здійснюються через поточний рахунок приватної компанії «Івано-Франківськтеплоенерго».

У разі розпорядження міською радою належним їй майном, внесеним згідно Договору у спільну діяльність в період його дії, міська рада зобов’язується отримати попередню згоду приватної компанії та Івано-Франківської міської ради.

Сторони погоджуються, що протягом строку дії цього Договору майно, право користування на яке з дозволу міської ради для приватної компанії, передане як внесок до спільної діяльності не може бути відчужене, а також не може бути використано Сторонами в інших цілях, ніж як для досягнення Мети по цьому Договору.

Договір укладений терміном на три роки.

Зазначимо, що майно котельні на вул. Індустріальній, 34, яке раніше експлуатувало ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія», перебуває в користуванні ТОВ «Івано-Франківськтеплогенерація», яке виробляє теплову енергію. Магістральні тепломережі перебувають в користуванні ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго», яке транспортує теплову енергію до розподільчих мереж.

Нагадаємо, що раніше котельня на вулиці Індустріальній рішення суду була передана компанії «Прикарпаттяобленерго», яку пов’язують з братами Суркісами. Після банкрутства ТОВ «СТЕК», обленерго створило нові компанії, які обслуговують котельню на Індустріальній.

За даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром «Івано-Франківськтеплоенерго» є житель Київщини Кирюшин Артем Ігорович.