• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Передові технології і досвід

Передові технології і досвід

F1 Seminar 1508

Застосування передових сучасних технологій у переоснащенні, модернізації теплового господарства і теплових мереж є провідним напрямком діяльності нашого підприємства. Відділ стратегічного розвитку та впровадження кредитно-інвестиційних проектів відіграє тут головну роль.

15 серпня на наше підприємство завітали представники київської компанії ТОВ «Торговий дім «Євротрубпласт», які входять до англійського холдінгу «Radius systems». Представництва «Євротрубпласт» розташовані в Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Вінниці, Харкові, Полтаві, Львові, Одесі, Рівному, Сумах.

У навчальному кабінеті з охорони праці зібралися працівники відділу стратегічного розвитку, виробничо-технічного відділу, керівники і спеціалісти теплових районів міста. Світлана Полторак, керівник проекту з продажу теплоізоляційних труб компанії «Євротрубпласт», Андрій Глазов, провідний спеціаліст з продажу та Богдан Борушевський, спеціаліст з продажу, презентували гнучкі полімерні теплоізольовані труби “Ізопрофлекс”, які виготовляє ця фірма.

F2 Seminar 1508

Гнучкі теплоізольовані труби “Ізопрофлекс” призначені для підземної прокладки мереж гарячого водо- та теплопостачання є багатошаровою конструкцією. Вони мають термін експлуатації 49 років. Труби “Ізопрофлекс” постачаються на монтажний майданчик довгомірними відрізками в бухтах, що зводить до мінімуму кількість стикових з’єднань та дозволяє збільшити швидкість монтажу труб у декілька разів, порівняно із сталевими трубами. Труби не піддаються внутрішній та зовнішній корозії, гладка внутрішня поверхня труби перешкоджає утворенню відкладань, тому пропускна здатність зберігається протягом цілого терміну використання. Також нема потреби для проведення весняно-літніх випробувань траси.

Про усі ці та інші переваги розповіли представники «Євротрубпласту» спеціалістам нашого підприємства. Зустріч відбулася цікава і дуже корисна для подальшої модернізації та застосування передових технологій на нашому підприємстві.