• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Аварійна служба цілодобово в роботі

Аварійна служба цілодобово в роботі

DSC 02111 0711

Ситуація із подачею тепла до окремих квартир залишається напруженою через зношеність внутрішньо-будинкових систем, відповідальність за належний стан яких несуть у першу чергу власники багатоквартирних житлових будинків та управляючі організації, відповідно до чинного законодавства. Проте не всі мешканці багатоквартирних будинків подбали за це впродовж літнього міжопалювального сезону. Як наслідок – нині спостерігаємо зливу скарг на відсутність тепла.

Начальник Аварійно-диспетчерської служби ДМП «ІФТКЕ» Ігор Мельник констатує, що зношеність внутрішньо-будинкових систем просто жахлива. Аварійно-ремонтні бригади змушені виїжджати на ліквідацію аварійних поривів до одного й того самого будинку часом по декілька разів. Виправлять ситуацію в одному під’їзді, а наступного дня подібна робота вже чекає в іншому кінці цього ж будинку.

Так, до будинку на вулиці Грушевського, 22 наші аварійники навідалися вже вп’яте; до будинків на вулиці М.Підгірянки, 17 та Незалежності, 11 – по чотири рази; до будинків на вулиці Вагилевича, 3, Бельведерська, 16, Л.Гузара, 7 та Незалежності, 81 – по три рази.

Минулої ночі бригада АДС знову виїжджала на аварійний виклик о першій годині ночі до будинку на вулиці Незалежності, 36. Бо 38 квартира цього будинку стала затоплювати сусідів з 26 квартири. На місці з’ясувалося, що запірної арматури по даному стояку просто нема. Тож довелося відключити від теплопостачання цілий будинок. Це пряма недоробка управляючої компанії, що обслуговує цей будинок та й байдуже ставлення самих жильців.

Ще одна проблема – це відсутність жильців у квартирах, де стається аварійна ситуація. І таких будинків на сьогодні, де нема доступу для роботи наших спеціалістів, вже понад 40. Так, в будинку на вулиці Незалежності, 99 нема доступу до квартири 10, а відключити стояк через відсутність запірної арматури немає можливості. Тож доводиться відключати цілий будинок.

Слід усвідомити всім, що з бігом часу внутрішньо-будинкова система теплопостачання без реконструкції і ремонту не стає надійнішою. І слід про це подбати впродовж літніх місяців завчасно.

На фото: АДС постійно на контакті.