• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Аварійно-диспетчерська служба байдики не б’є

Аварійно-диспетчерська служба байдики не б’є

Аварійно-диспетчерську службу підприємства очолює Ігор Мельник. Це – людина з багаторічним досвідом роботи на нашому підприємстві, він досконало знає всі нюанси роботи.

Під час опалювального сезону спеціалісти АДС виконують цілий комплекс робіт з оперативного реагування та ліквідації наслідків аварійних ситуацій, що можуть виникнути як на мережах магістрального теплопостачання, так і в котельних, ЦТП, в індивідуальних теплових пунктах (ІТП), а також і в житлових багатоквартирних будинках обласного центру. Завдання перед спеціалістами АДС завжди постає одне – оперативно, ефективно і якісно ліквідувати аварійну ситуацію, що виникла, відновити теплопостачання споживачам у найбільш стислі можливі терміни. Це – в зимовий період.

А чим зайняті фахівці АДС в літній період? На це Ігор Степанович відповідає:

У літній період перед спеціалістами АДС стоять не менш важливі завдання – підготувати внутрішньобудинкові системи багатоквартирних житлових будинків, що є нашими абонентами, до наступного опалювального сезону. Варто нагадати, що наше підприємство подає теплоносій до 570 багатоквартирних житлових будинків, 32 закладам освіти, 14 лікарням і 17 поліклінікам. Комплекс робіт передбачає ремонт стояків, підводів до батарей опалення, ремонт підвальних розгалужень систем теплопостачання, промивку та заміну зношених ребер квартирних батарей, тощо. Ці роботи спеціалісти підприємства виконують на замовлення балансоутримувачів багатоквартирних житлових будинків із відповідною дольовою участю оплати як з боку самого балансоутримувача (КП МІУК), так і мешканців багатоквартирних житлових будинків. Станом за травень – першу половину червня 2018 року фахівці АДС виконали 86 заявок на проведення таких робіт.

Окрім того працівниками АДС здійснюється охорона об’єктів теплоенергетики підприємства. На моніторах диспетчерської служби цілодобово в режимі oneline ведеться спостереження за роботою ІТП, котелень та ЦТП, що працюють в автоматичному режимі. Будь-яка аварійна ситуація чи несанкціоноване проникнення до приміщення вимагає чіткого негайного, оперативного виїзду на місце нештатної ситуації відповідної бригади працівників.

Отже, роботи у працівників Аварійно-диспетчерської служби нашого підприємства доволі багато. Роботи відповідальної і дуже потрібної для підготовки до нового опалювального сезону.

Нагадаємо телефони Аварійно-диспетчерської служби:

(0342) 56-47-82 та 15-82 цілодобово.