• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Встановлення ІТП у закладах освіти

Встановлення ІТП у закладах освіти

ITP 140518

Співпраця влади міста Івано-Франківська з міжнародною Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) спрямована на реалізацію проекту«Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Івано-Франківська». Основна мета – впровадження заходів з енергоефективності у дитячих садочках та школах міста, скорочення споживання електричної та теплової енергії, покращення умов перебування дітей в навчальних закладах. З цією метою в закладах освіти крім утеплення будинків та встановлення пластикових вікон, утеплення стін, дахів зараз працюють над встановленням індивідуальних теплових пунктів (ІТП).Це має мінімізувати втрати теплової енергії, забезпечити надійну подачу тепла та гарячої води освітнім закладам міста.

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» має позитивний досвід співпраці з NEFCO щодо впровадження, встановлення, запуску і обслуговування 59 блочних ІТП в обласному центрі.Нині діючі ІТП працюють повністю в автоматизованому режимі, всі робочі параметри передаються на монітори Аварійно-диспетчерської служби підприємства в online режимі.

Нещодавно відбулася нарада у першого заступника міського голови Миколи Вітенка, в якій від нашого підприємства брав участь заступник директора зі стратегічного розвитку Ігор Лесів. На цій нараді обговорювався стан справ по впровадженню і встановленню ІТП в ряді закладів освіти міста в міжопалювальний період. Розглядалася участь фахівців нашого підприємства та приватного науково-виробничого підприємства «Комел», м. Івано-Франківськ, в опрацюванні спільних дій у виробленні алгоритму щодо автоматизованої передачі даних з ІТП, які встановлюються в закладах освіти згідно співпраці міської влади з NEFCO, на монітори Аварійно-диспетчерської служби ДМП «ІФТКЕ».

Крім того, на виконання розпорядження міського голови Руслана Марцінківа була створена комісія під головуванням першого заступника міського голови Миколи Вітенка, по обстеженню внутрішньо-будинкових інженерних мереж житлових будинків, де будуть встановлюватися ІТП, що фінансуються ЄБРР (грантові кошти), задля виявлення та усунення всіх недоліків. До складу комісії увійшли представники КП «Дирекція замовника», КП Івано-Франківськводоекотехпром», КП «МІУК», ДМП «ІФТКЕ», Управління житлової політики Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю.