• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Відбувся семінар з представниками служб охорони праці комунальних підприємств

27.07.2023

26 липня в приміщенні класу з охорони праці ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» відбувся семінар для служб охорони праці комунальних підприємств Івано-Франківської міської ради.

Темою семінару стало «Вивчення позитивного досвіду роботи з питань охорони праці ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області випустило Пам’ятку для керівників підприємств, установ та організацій щодо позитивного досвіду створення безпечних та нешкідливих умов праці у ДМП «ІФТКЕ».

У семінарі взяли участь керівники служб з охорони праці комунальних підприємств  Івано-Франківської міськради, а саме: КП «Івано-Франківськводоекотехпром», КП «Муніципальна дорожня компанія», КП «Електроавтотранс», КП «Благоустрій», КП «Управляюча компанія «Комфортний дім», КП «Полігон ТПВ», КП «Центр розвитку міста та рекреації», КП «Міськсвітло», КП «Муніципальна інспекція «Добродій», КП «Міська ритуальна служба», ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Для проведення семінару до нашого підприємства завітали представники таких установ:

«Південно-Західного міжрегіонального Управління Державної служби з питань праці» – Володимир Кайдан;

Головне Управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області  представляли: Василь Соф’як, Світлана Прокопів, Леся Верб’яна;

Управління праці Івано-Франківської міської ради представляли: Наталія Дмитраш, Світлана Проніна;

Раду профспілок Івано-Франківської області – Володимир Могильовський.

Із словом привітання до учасників семінару звернувся головний інженер ДМП «ІФТКЕ»  Ігор Лесів.

Проводила семінар Світлана Прокопів, головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

Більш детально про позитивний досвід роботи щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці у ДМП «ІФТКЕ» учасникам семінару розповів начальник служби з охорони праці Микола Матіїв.

Питанню посилення державного нагляду за дотриманням вимог норм і правил з питань охорони праці присвятив свій виступ головний державний інспектор з питань безпеки праці Володимир Кайдан.

Про стан виробничого травматизму та роль служб охорони праці  підприємств в посиленні профілактичної роботи по запобіганню виробничого травматизму розповів заступник начальника відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Василь Соф’як.

Про здійснення заходів з поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на підприємствах комунальної власності Івано-Франківської громади розповіла начальник Управління праці Івано-Франківської міської ради Наталія Дмитраш.

На фото: виступи учасників семінару.