• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Відкриті слухання Інвестиційної програми

Відкриті слухання Інвестиційної програми

Ff Sluhannja 2607

Виконуючи Постанову НКРЕКП № 866 від 30.06.2017 р. у приміщенні актового залу ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» 26 липня відбулося відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми підприємства на 2017 рік.

Головною метою Інвестиційної програми ДМП «ІФТКЕ» на 2017 р. є зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів, і в першу чергу природного газу, за рахунок реконструкції та модернізації систем теплопостачання та об’єктів теплогенерації міста Івано-Франківська. Основним напрямком Програми є заміна та модернізація обладнання котелень і теплових мереж, що дозволить зменшити втрати на транспортування теплової енергії, перехід від високовартісного імпортного природного газу на альтернативні види палива (біосировина), суттєве підвищення ефективності використання палива та зменшення рівня викидів парникових газів. Впровадження Інвестиційної програми створить значні економічні, екологічні та соціальні вигоди для міста Івано-Франківська. Саме про ці аспекти йшлося під час відкритого обговорення.

Головував на відкритих обговорення директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василь Рущак. Вели обговорення: Ігор Лесів – в.о. заступника директора з стратегічного розвитку, секретар обговорення – Любов Ільїна, економіст відділу стратегічного розвитку та впровадження кредитно-інвестиційних проектів ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (на Фото).

Присутніми на обговоренні були представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування: Михайло Смушак – директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради та Олена Іванів – начальник Управління залучення інвестицій Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано- Франківської міської ради. Від представників інших заінтересованих осіб була Ольга Островська – головний спеціаліст сектору НКРЕКП в Івано-Франківській області.

Pp Protokol1 3107

Під час обговорень було заслухано Доповідь представників ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» щодо основних положень проекту Інвестиційної програми ДМП «ІФТКЕ» на 2017 рік, яку презентував Ігор Лесів – в.о. заступника директора з стратегічного розвитку підприємства.

Василь Рущак, директора ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», у своєму виступі зазначив про необхідність підтримання основних напрямків інвестицій у відповідності до проекту Інвестиційної програми ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2017 рік.

Pp Protokol2 3107

Михайло Смушак, директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, у своєму виступі зазначив про необхідність підтримання основних напрямків інвестицій у відповідності до проекту Інвестиційної програми ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2017 рік.

Резолюцією відкритих обговорень було затверджено:

1. Відкриті обговорення, проведені на засадах гласності та відкритості, відбулися.

2. Підтримати проект Інвестиційної програми ДМП «Івано-Франківськ- теплокомуненерго» на 2017 рік.

3. Довести зміст резолюції Протоколу відкритих обговорень Інвестиційної програми ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2017 рік до НКРЕКП та оприлюднити результати відкритих обговорень на офіційному веб-сайті ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Фото протоколу відкритих обговорень додається.