• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

До нас по передовий досвід

До нас по передовий досвід

Гість 14 

03 березня керівництво ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» зустрічало гостей із сусідньої Чернівецької області. До нас завітав директор МКП «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук.

Як відомо, наше теплогенеруюче підприємство нині одне з провідних в Україні по впровадженню індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в багатоповерхових житлових будинках. Завдяки плідній співпраці з інвестиційною Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (NEFCO) в нашому місті до 01 червня буде встановлено 59 ІТП в районі вулиць Довга-Карпатська, а також Федьковича, Пасічна, Горбачевського. Нині ряд ІТП вже введено в експлуатацію і успішно працюють, забезпечуючи споживачів теплом та гарячою водою.

Гість 11

Головною перевагою запровадження ІТП є надійне автоматизоване регулювання теплоносія в будинках споживачів відповідно до температури зовнішнього середовища і цілодобове забезпечення їх гарячим водопостачанням. Це дає можливість суттєво мінімізувати втрати на транспортування теплоносія, економію енерговитрат, що, зрештою, позитивно впливає на зменшення цінового навантаження на споживачів наших послуг. Передовий досвід «ІФТеплокомуненерго» впровадження ІТП отримав позитивний резонанс на терені цілої України, тож не дивно, що зацікавлені колеги приїжджають до нас аби переймати передовий досвід у цьому напрямку. 

Гість 12

Гостю з Буковини директор нашого підприємства Василь Рущак і головний інженер Михайло Кобилянський показали роботу ІТП на вулиці Набережна, 28 та Берегова, 34А, розповіли про нюанси монтажу, пуско-налагоджувальних робіт та експлуатації, відповіли на ряд запитань.

Як пояснив Олександр Меленчук, буковинські теплоенергетики планують встановити у себе близько 400 ІТП. Вони також співпрацюють із компанією NEFCO, тому наш передовий досвід в цій галузі для них є надзвичайно цінний та корисний.