• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Знову визнані першими

Знову визнані першими

DSC 22435 1405

14 травня Івано-Франківська обласна філармонія імені Ірини Маланюк приймала найкращих представників підприємств різної форми власності з цілої області, аби вшанувати найкращих у галузі охорони праці.

Як відомо, 28 квітня відзначався Всесвітній День охорони праці. Цього року Міжнародна організація праці запропонувала девіз року: «Безпечне та здорове майбутнє».

Напередодні в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області було проведено засіданні комісії з організації і проведення обласного огляду – конкурсу «Краще підприємство з охорони праці за 2018 рік». На засіданні було визначено найкращі підприємства з питань охорони праці у 9-х номінаціях та 15 категоріях галузей економіки.

Nagoroda OP 1405 2019

Було визначено найкращі підприємства щодо охорони праці у будівництві, харчовій, газовій, нафтогазовидобувній промисловості, машинобудуванні, енергетиці, транспорті, агропромисловому комплексі, лісовій та деревообробній, легкій, текстильній, шкіряній, целюлозно-паперовій промисловості, соціально-культурній сфері, житлово-комунальному господарстві тощо. Критерії та вимоги до підприємств-учасників були наступні: відсутність травматизму або нещасних випадків, створення на підприємстві системи управління охороною праці.

У номінації «Житлово-комунальні та водопровідно-каналізаційні господарства» переможців конкурсу назвав виконавчий директор обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Скригунець. Під бурхливі оплески залу було оголошено, що ПЕРШЕ місце в обласному конкурсі за 2018 рік в категорії «Житлово-комунальні господарства» вибороло ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». На сцену для вручення Диплому запрошуються директор Руслан Гайда і начальний служби охорони праці підприємства Микола Матіїв. Варто зазначити, що це вже вдруге поспіль наше підприємство отримує найвище визнання в конкурсі, як найкраще підприємство з охорони праці.

DSC 22477 1405

Руслан Гайда у своєму слові подякував організаторам заходу за високу оцінку діяльності підприємства в царині охорони праці та завірив, що й надалі на нашому підприємстві буде виконуватися все, аби тримати цю високу планку.

На завершення урочистостей голова Ради профспілок Івано-Франківської області Ігор Басюк вручив Подяку голові профкому ДМП «ІФТКЕ» Антону Волочію «за послідовне відстоювання трудових прав працівників, сприяння створенню гідних умов праці та її оплати, безпеку на робочих місцях, забезпечення у взаємодії з адміністрацією соціального захисту працівників», зазначено у тексті Подяки від Ради профспілок області.