• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Нагородження переможців огляд-конкурсу «Краще підприємство з охорони праці»

Інтернет-сайт Ради профспілок Івано-Франківської області «rpo.if.ua» 04.05.2018 – 16:00:47

Rada Profsp 0405

Умови проведення огляду-конкурсу було висвітлено в засобах масової інформації, на сайтах управління Фонду та управління Держпраці, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, доведена при проведенні розширених нарад в кожному районі. Завдяки плідній праці начальників та страхових експертів відділень управління виконавчої дирекції Фонду в Івано-Франківській області, заяви – анкети направлено більш як на 500 підприємств та організацій області. Взяти участь в конкурсі виявили бажання 135 підприємств та організацій.

Комісією обласного огляд-конкурсу «Краще підприємство з охорони праці» у відбірковому етапі проведено аналіз заяв-анкет та додаткове вивчення стану охорони праці на підприємствах, які виявили бажання взяти участь в конкурсі та визначено переможців в 9 номінаціях та 10 категоріях основних галузей економіки області.

Учасники конкурсу оцінювалися за такими критеріями, як ефективне функціонування системи управління охороною праці, створення безпечних та здорових умов праці, заходи з формування в колективі культури праці, проведення навчань з охорони праці, рівень виробничого травматизму та професійних захворювань та інші.

Спільним наказом управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області та управління Держпраці в Івано-Франківській області присвоєно звання «Переможець обласного огляд-конкурсу «Краще підприємство з охорони праці» 34 підприємствам області, а саме:

в номінації «Промисловість (машинобудування, енергетика)»;

в номінації«Хімічна, газова та нафтогазовидобувна промисловості»;

в номінації «Будівництво та промисловість будівельних матеріалів»;

в номінації «Транспорт»;

в номінації «Агропромисловий комплекс;

в номінації «Лісова та деревообробна промисловість»;

в номінації«Легка (в т.ч. пошиття одягу) текстильна, шкіряната целюлозно-паперовапромисловості»;

в номінації «Соціально-культурна сфера (медицина, освіта, культура, органи державного та місцевого самоврядування)»;

в номінації «Житлово – комунальне та водопровідно – каналізаційні господарства, пошта та зв’язок»

І місце – ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», керівник підприємства – Рущак Василь Степанович, начальник служби охорони праці – Матіїв Микола Васильович.

Спільними грамотами Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради нагороджені кращі страхові експерти з охорони праці управління виконавчої дирекції ФССУ в Івано-Франківській області…

Церемонія нагородження супроводжувалася музичними композиціями у виконанні академічного камерного оркестру «HARMONIA NOBILE», квартету саксофоністів Івано-Франківської обласної філармонії ім. Іри Маланюк (далі – ІФОФ), ансамблю народної музики «Бревіс», учасниці «Голос країни» – солістки ІФОФ – Оксани Романюк, соліста ІФОФ – Василя Михайловича, джаз квартету “ART PRESTIGE”.