• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Наше підприємство визнано найкращим в області з охорони праці!

Наше підприємство визнано найкращим в області з охорони праці!

Widznaka Oh Praci

02 травня Івано-Франківська обласна філармонія імені Ірини Маланюк стала місцем вшанування найкращих підприємств області в царині охорони праці. Як відомо, 28 квітня у світі визначається як Всесвітній День охорони праці. Він був заснований задля того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми випадків смертності та травматизму під час виконання робіт на виробництвах. Цьогоріч Міжнародною організацією праці визначено девіз під яким проходила ця подія: «Захищене і здорове покоління».

Саме беззаперечне дотримання всіх вимог з охорони праці, профілактики безпеки виробничих процесів, недопущення виробничого травматизму та гігієни праці стали головними показниками визначення переможців а обласному огляді-конкурсі за підсумками 2017 року в різних галузях виробництва Івано-Франківської області. В конкурсі взяли участь 135 суб’єктів господарювання різних форм власності. Спеціальна комісія визначила найкращі підприємства щодо охорони праці у будівництві, харчовій, газовій, нафтогазовидобувній промисловості, машинобудуванні, енергетиці, транспорті, агропромисловому комплексі, лісовій та деревообробній, легкій, текстильній, шкіряній, целюлозно-паперовій промисловості, соціально-культурній сфері, житлово-комунальному господарстві тощо. Критерії та вимоги до підприємств-учасників були такі: відсутність травматизму або нещасних випадків, створення на підприємстві системи управління охороною праці.

Widznaka Oh Praci 0205

Ігор Росипайло, начальник Управління державної служби України з питань праці в Івано-Франківській області вітає переможця, що виборов І місце в конкурсі за«Краще підприємство з охорони праці в Івано-Франківській області» в номінації «Житлово-комунальне та водопровідно-каналізаційні господарства, пошта та зв’язок» і цим переможцем названо наше підприємство – ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»!

Під оплески залу директор підприємства Василь Рущак та начальник служби охорони праці Микола Матіїв отримують почесну відзнаку.

Голова Ради профспілок Івано-Франківської області Ігор Басюк вручає Подяку голові профкому ДМП «ІФТКЕ» Івану Гаврилишину за значний особистий внесок у створенні належних умов праці членам профспілки та здійснення громадського контролю за станом охорони праці і техніки безпеки на підприємстві.

Це заслужене визнання наполегливої роботи цілого колективу.