• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Небайдужі у виграші

Небайдужі у виграші

Stari truby 3010

Підготовка до опалювального сезону має багато напрямків у тепловому господарстві міста. Окрім магістральних трубопроводів, по яких подається теплоносій, у час міжсезоння слід підготувати обладнання котелень та внутрішньо-будинкові системи подачі теплоносія у багатоквартирних житлових будинках. Останні є у прямій власності мешканців багатоповерхівок, як це визначено у нинішньому законодавстві. Тому заміна і ремонт відбувається за кошти власників цих внутрішньо-будинкових мереж або при дольовій участі, коли залучено відповідну інвестиційну програму. Члени створених по місту численних ОСББ також не повинні сидіти і чекати осторонь, коли хтось підготує все до нового сезону подачі тепла. Той, хто проявляє активність і стурбованість у спільній справі, завжди виявляється, в кінцевому випадку, у виграші. У даному випадку – із надійним постачанням тепла до осель членів об’єднання співвласників.

Саме про таких активних членів ОСББ «Космос» і піде мова. Вони звернулися до керівництва ДМП «ІФТКЕ» із проханням провести ремонт застарілих систем подачі тепла, уклали договір, а фахівці нашого підприємства якісно виконали цілий обсяг робіт.

За багаторічний термін експлуатації труби, по яких надходить тепло до будинків цього об’єднання співвласників, прийшли до плачевного стану. Про це можна переконатися на фото, де застарілі труби просто світять дірами. Спеціалісти ДМП «ІФТКЕ» вирізали всі зношені ділянки труб і замінили їх на нові. Отже, тепер проблему подачі теплоносія вирішено.