• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Представники ОТГ ознайомилися з передовою технікою

Представники ОТГ ознайомилися з передовою технікою

Asociacija Mist

Днями в Івано-Франківську відбувся практикум, організований Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України для представників об’єднаних територіальний громад нашої області. Темою заходу було: «Законодавчі зміни у сфері житлово-комунального господарства та їх практичне застосування. Реформування сфери житлово-комунального господарства».

У програмі практикуму було передбачено ознайомлення учасників з діяльністю ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та відвідування новітньої котельні, що на вулиці Тролейбусна, 40а, яка працює на деревинній сировині.

Михайло Кобилянський, заступник директора ДМП «ІФТКЕ» та Ігор Лесів, заступник директора зі стратегічного розвитку підприємства розповіли про специфіку роботи підприємства, рівень розрахунків споживачів за теплову енергію та гаряче водопостачання, систему ціноутворення тарифів на послуги, а також про перспективи модернізації теплового господарства головного теплогенеруючого підприємства області в світлі застосування передових європейських технологій. Присутні з великим зацікавленням ознайомилися з роботою новітньої котельні на біопаливі, яку збудували і здали в експлуатацію литовські фахівці, а також з роботою когенераційної установки Caterpillar, яка забезпечує потреби підприємства в електричній енергії.

Цей захід організувала і провела Асоціація міст України за підтримки USAID.