• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Підготуймо квартири до зими

Підготуймо квартири до зими

Melnyk 1707

Ігор Мельник – начальник Аварійно-диспетчерської служби підприємства. Минув місяць з того часу, як ми розповідали про діяльність підрозділу, яким він керує. Тож, які завдання стоять нині перед цією службою, і що зроблено, говорить Ігор Степанович.

Підготовка до нового опалювального сезону внутрішньобудинкових систем багатоквартирних житлових будинків – найголовніше завдання спеціалістів Аварійно-диспетчерської служби підприємства в літній період. Нашими абонентами є 570 багатоквартирних житлових будинків, 32 заклади освіти, 14 лікарень і 17 поліклінік обласного центру. Внутрішньобудинкові системи здебільшого вимагають під час міжопалювального періоду заміни стояків, ремонту підвальних розгалужень системи теплопостачання, поточного ремонту та заміни внутрішньоквартирних батарей, підводів до них тощо. Весь цей комплекс робіт спеціалісти АДС виконують на замовлення балансоутримувачів багатоквартирних житлових будинків із відповідною дольовою участю оплати як з боку самого балансоутримувача, так і мешканців.

Ця робота дуже потрібна і важлива, адже, враховуючи великий термін служби внутрішньобудинкових теплових систем більшості будинків, без відповідних підготовчих робіт пройти наступний зимовий сезон без аварійних ситуацій буде досить проблематично. Тому в літні місяці спеціалісти АДС напружено працюють, аби взимку наші абоненти мали надійне теплове забезпечення.

За час, що минув з 15 червня по 15 липня, тобто за 18 робочих днів, працівниками АДС було виконано 25 заявок на проведення зазначених робіт.

Тож варто ще раз нагадати всім власникам квартир – ретельно оглянути стан батарей внутрішньокімнатного опалення та місць підводу до них, а при наявності проявів іржі звернутися до балансоутримувачів багатоквартирного будинку, аби оформити заявку на здійснення ремонтних робіт. Не слід зволікати, адже взимку в таких місцях може відбутися порив з усіма негативними наслідками як для власника квартири, так і для сусідів, що проживають нижче поверхами. Підготуймося до зими ретельно.