• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Розширена нарада в ОДА щодо підготовки до опалювального сезону

Розширена нарада в ОДА щодо підготовки до опалювального сезону

Kolegija1  270918

27 вересня відбулася робоча розширена нарада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки. Розглядалося питання підготовки до опалювального сезону 2018-2019 рр.

На нараді були присутні: заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, керівник апарату ОДА Роман Маланій начальник Управління житлово-комунального господарства Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігор Гунін, директор Департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець, перший заступник міського голови Микола Вітенко, профільні заступники голів РДА, керівники профільних департаментів ОДА, голови ОТГ, керівники енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств області. Від нашого підприємства у нараді взяв участь заступник директора з експлуатації Михайло Кобилянський.

Kolegija 270918

У травні поточного року головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком було видано розпорядження, яким затверджено відповідний план заходів, утворено та затверджено склад обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Як зазначила Марія Савка, більшість пунктів цього документу виконана. Проте є ряд проблем, які потребують обговорення. Особливу увагу, вона наголосила, приділяється закладам освіти, школам і дитячим садочкам, аби надійно подавати тепло.

З доповіддю про стан підготовки області до опалювального сезону виступив начальник Управління житлово-комунального господарства Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігор Гунін. Станом на 25 вересня 97% Актів про готовність об’єктів теплопостачання вже підписано, 98% житлових будинків підготовлено. За цим показником наша область займає на сьогодні ІІ місце по Україні, наголосив Ігор Гунін.

На нараді виступила також директор Департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець. Підсумки наради підбив у своєму виступі заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, який наголосив, що нам необхідно якісно розпочати і провести наступний опалювальний сезон. Теплогенеруючі підприємства повинні якісно надавати послуги з теплозабезпечення та постачання гарячої води впродовж опалювального сезону.