• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Слідами ряду повідомлень

Слідами ряду повідомлень

Вчора, 27 листопада, ряд інтернет-сайтів обласного центру поширили інформацію, що нібито під час оперативної наради у мера міста було оприлюднено наступне: «на вулиці Івана Павла ІІ кілька сотень мешканців міста залишилися без гарячого водопостачання, а жильці будинку на Довженка, 6 – без опалення».

Про суть ситуації на вулиці Івана Павла ІІ розповідає начальник теплового району «Позитрон» Володимир Воронич:

– На ділянці вулиці Івана Павла ІІ має місце порив магістралі, що подає гарячу воду. Проте ситуація ускладнюється тим, що мережі подачі теплоносія та гарячої води нині залиті фекалійними стоками, тому перш, ніж приступити до пошуку і ремонту мережі, необхідно аби представники КП «Івано-Франківськводоекотехпрому» ліквідували порив каналізаційних стоків. 27 листопада відбулася виїзна комісія з обстеження наявної ситуації з представниками всіх зацікавлених сторін та Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Тільки після ліквідації затоплення тепломережі каналізаційними стоками будуть виконані роботи з відновлення гарячого водопостачання мешканців вулиці Івана Павла ІІ. Іншого вирішення проблеми нині не існує.

Про ситуацію щодо відсутності опалення в будинку 6 на вулиці Довженка розповідає начальник теплового району «Дорошенка» Ігор Лилик:

– Теплоносій на цей будинок подається, але мешканці будинку в місцях загального користування здійснили самовільну прибудову. Один – самовільно збільшив житлову прощу і провів туди тепло без належного дозволу чи проекту, сплачуючи за послуги теплопостачання по-старому. Інший – впорядкував комору і зберігає на зиму бульбу, тож йому тепла там не потрібно. То й перекриває стояк, а сусіди мерзнуть і скаржаться. Тому в цьому будинку слід самим мешканцям навести лад.