• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Спортивне свято комунальників

Спортивне свято комунальників

DSC 21911 1603

16 березня у приміщенні КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр», що розташований в житловому районі «Позитрон», відбулися спортивні змагання працівників житлово-комунальної сфери обласного центру, присвячені Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

DSC 21931 1603

На суддівському столику виставлені почесні нагороди: кубки та Грамоти. За володіння цими трофеями і відбудеться боротьба між учасниками змагань. Слідкуватиме за перебігом боротьби оргкомітет на чолі із головою обласного комітету профспілки працівників ЖКГ Зіновієм Павлишиним, заступником голови Івано-Франківської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Іриною Михайлюк. Суддівський корпус очолює голосний суддя змагань – заслужений тренер України Орест Яковина, суддя з міні-футболу – Юрій Пилип’юк, настільного тенісу – Микола Чоп’юк.

DSC 2222 1603

Участь у спортивних змаганнях було представлено чотирма командами: ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», КП «Івано-Франківськводоекотехпром», КП «Електроавтотранс» і команда Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Для відкриття змагань команди вишикувалися в центрі поля. Звучить Державний Славень. Рівняння всіх присутніх на прапор України. Розпочалася безкомпромісна боротьба.

DSC 2231 1603

На тенісному майданчику серед чоловіків нашу команду представляв Петро Русак, але гра нині йому не йшла. В результаті він посів лише четверте місце. Серед жінок Світлана Багриновська виборола третю сходинку в турнірній таблиці.

Напруженою виявилася боротьба в міні-футболі. Команда ДМП «ІФТКЕ» легко перемогла команди «Електроавтотранспорту» та Департаменту ЖКГ з рахунком відповідно 4:2 та 4:1. В той же час головний суперник наших спортсменів, команда «Водоекотехпрому», перемогла суперників із сухим рахунком 4:0.

DSC 22451 1603

Гра за перше місце між ДМП «ІФТКЕ» та КП «Водоекотехпром» точилася дуже напружено і часом досить гостро. Ніхто не думав поступатися суперникові. У першому таймі після вдалої атаки наших спортсменів спортивне щастя посміхнулося нашим суперникам – в останній момент голкіпер «Водоекотехпрому» встиг майже з лінії воріт вихопити м’яч – міліметраж! Взяття воріт не було зафіксовано! На превеликий жаль!!! Як наслідок – бойова нічия 0:0 і перше місце по різниці забитих і пропущених м’ячів посіла команда наших суперників. Нам довелося задовольнитися «сріблом».

У змаганнях з перетягування канату першість здобули спортсмени з Департаменту ЖКГ, а наші атлети посіли останню сходинку. Канат завжди був не нашим домінуючим видом спорту.

Після підведення підсумків почесні призи командам вручив міський голова Руслан Марцінків та директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою МВК Михайло Смушак.