• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Спортивно-мистецьке свято

Спортивно-мистецьке свято

F 2908zmen23 серпня на стадіоні «Гірка», що в обласному центрі, відбулося спортивно-мистецьке свято, присвячене 25-річчю Дня Незалежності України та святу Державного Прапора України. Організаторами свята стали: Департамент житлово-комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, міський комітет профспілок працівників ЖКГ та обласна організація фізкультури і спорту товариства «Спартак».

Участь у спортивно-мистецькому святі взяли представники колективів комунальних підприємств міста – ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, КП “Івано-Франківськводоекотехпром, КП “Електроавтотранс” та представники Департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

F52908zmenУ спортивній частині свята змагалися команди цих чотирьох організацій, які виборювали першість у безкомпромісній боротьбі в таких видах спорту: міні-футбол, гирьовий спорт та перетягування канату.

Перед початком змагань під звуки Державного Славня відбулося урочисте підняття Державного Прапора України капітанами спортивних команд, а далі розпочалися футбольні баталії.

F6 2908zmenТут пальму першості переконливо забрали футболісти нашого підприємства, перемігши з розгромним рахунком 6:0 команду «Електроавтотрансу» та 9:0 команду Департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою. Лише команда «Водоекотехпрому» спромоглася продемонструвати достойну гру і поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь нашої команди. Тому почесний трофей – кубок за перше місце забрав капітан нашої футбольної дружини кандидат в майстри спорту по футболу Олександр Гук.

F72908 zmen

Змагання з гирьового виду спорту впевнено переміг представник «Водоекотехпрому» Сергій Соколенко, спортсмен з багаторічним досвідом, який підняв гирю 240 разів. Наш атлет, Микола Литвин посів третє місце, піднявши гирю 80 разів, а друге місце виборов атлет з «Електроавтотрансу», який підняв 86 разів.

F9 2908zmenНапружено тривала боротьба і в змаганні з перетягування канату. Тут перемогу святкували спортсмени «Водоекотехпрому». Нашій команді, напевно, не вистачило азарту і завзяття, але будемо сподіватися, що наступного разу наші атлети не підведуть.

Привітати трудові колективи з державними святами приїхав міський голова Руслан Марцінків

F3 2908zmenта директор Департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, які вручали кубки та почесні грамоти переможцям змагань і відзначили, безкомпромісну завзяту боротьбу, яку всі присутні спостерігали під час змагань.

F112908zmenНа завершення святкового дійства виступили творчі хорові колективи «Електроавтотрансу» «Водоекотехпрому» та наш хоровий колектив «Чорнобривці», який продемонстрував надзвичайно злагоджений спів та дійсно професійне звучання усіх номерів співочої програми.

F15 2908Завершилося спортивно-мистецьке свято виконанням учасниками хору «Чорнобривці» твору «Многая літа…», як побажання нашій Державі незліченної кількості 25-річних ювілеїв, а всім учасникам заходу всіляких гараздів на благо рідного краю. Усі присутні на трибунах долучилися до виконання митців і стоячи вітали головні державні свята України.