• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Уклали договір з науковцями

11.03.2021

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» в особі директора Євгенія Герасименка та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу в особі ректора університету Євстахія Крижанівського підписали договір про співпрацю у сфері освіти.

Підписання угоди супроводжували заступник дмректора ДМП «ІФТКЕ» з розрахунків і реалізації теплової енергії Ігор Угриновський, а також перший проректор Олег Мандрик та директор Інституту архітектури, будівництва та енергетики Мирослав Мазур. Реалізація договору має на меті вирішити питання підготовки фахівців зі спеціальності  «Теплоенергетика».

Сторони обумовили спільну науково-практичну та виробничо-комерційну діяльність з метою удосконалення освітнього процесу, розширення діапазону наукових досліджень, впровадження у виробництво інноваційних технологій, машин і обладнання.

Передбачається підвищення кваліфікації викладачів ІФНТУНГ та працівників ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

До реалізації договору залучено кафедру будівництва енергоефективних споруд. Вона буде організовувати проведення практичних занять, навчальних та лабораторних практик, стажування студентів і викладачів університету за участю ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Крім того, ІФНТУНГ працюватиме над забезпеченням підприємства-партнера інформацією про перспективні наукові розробки з напрямів діяльності організації, надаватиме доступ до технічної бібліотеки, технічну допомогу в реалізації її виробничо-господарської діяльності.

У свою чергу ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» гарантує студентам та науковцям вишу доступ до своїх виробничих потужностей та обладнання.

Тож студенти спеціальності «Теплоенергетика» зможуть надбати досвід роботи й практичні навики, а таке поєднання високо цінується на ринку праці.

(Фото ІФНТУНГ)