• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Якість виконаних робіт – головна вимога сьогодення

Якість виконаних робіт – головна вимога сьогодення

Ff Narada 17 05

Завершився опалювальний сезон 2016/2017. Він минув без суттєвих аварійних ситуацій на об’єктах підприємства завдяки якісній підготовці технологічних структур до зими минулого літа. Нині розгортаються роботи з підготовки до нового опалювального сезону.

17 травня у актовому залі підприємства відбулася нарада керівництва ДМП «ІФТКЕ» із начальниками теплових районів міста, майстрами, бригадирами дільниць щодо підготовки технологічного теплового господарства у міжопалювальний період до безаварійної роботи у наступному опалювальну сезоні 2017/2018 рр.

Відверту розмову із безпосередніми виконавцями робіт на об’єктах ДМП «ІФТКЕ» проводили: директор підприємства Василь Рущак, головний інженер Василь Скиданчук, заступник головного інженера Богдан Мимоход, начальник виробничого відділу Іван Кедик.

Головний наголос у нараді ставився на тому, що всі заплановані регламентні роботи мають бути виконані із якнайвищим рівнем якості, аби звести до мінімуму аварійність тепломереж і будинкових систем під час нового опалювального сезону. Задля забезпечення цього буде щотижня здійснюватися контроль виконання робіт спеціальноствореною комісією фахових спеціалістів, яка перевірятиме виконаний обсяг робіт безпосередньо на місцях.

Фінансовий стан підприємства цього літа не став кращим через продовження дії Постанови Кабміну щодо системи розщеплення коштів на користь НАК «Нафтогазу України», який отримує 90% фінансового потоку, що сплачують абоненти. Саме тому підприємство змушено було перейти у літній період на 4-денний тижневий графік робіт. Отже, нині потрібно напружити зусилля трудового колективу задля якісного виконання всіх регламентних робіт на котельнях, робіт із гідравлічного випробування теплотрас на щільність і наступного усунення виявлених поривів. Тому має неухильно виконуватися план-графік цих заходів.

З особливою увагою мають проводитися роботи по технічному обслуговуванню внутрішньобудинкових системах у багатоквартирних житлових будинках, які виконуватимуться працівниками нашого підприємства по співпраці із КП «МІУК».

Також було наголошено, що у зв’язку із постійнозростаючими тарифами на енергоносії, водопостачання та водовідведення велике значення набуває їхнє ощадливе використання під час проведення гідравлічних випробувань та проведення ремонтних робіт. Адже від дій кожного працівника на робочому місці залежить нині добробут цілого трудового колективу.

Начальник служби охорони праці підприємстваМикола Матіїв, нагадав присутнім керівникам теплових районів і майстрам про неухильне дотримання вимог охорони праці під час виконання регламентних робіт на об’єктах підприємства.