• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Загальноукраїнська селекторна нарада

Загальноукраїнська селекторна нарада

01 серпня відбулася загальноукраїнська селекторна нарада щодо підготовки до нового опалювального сезону. Проводив нараду Віцепрем’єр-міністр – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Нашу область представляли: заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Кобилянський, начальник Управління житлово-комунального господарства Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігор Гунін, заступник міського голови з економічних питань Руслан Гайда, керівники профільних департаментів ОДА та енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств області.

Від нашого підприємства у селекторній нараді взяв участь в.о. директора ДМП «ІФТКЕ» Євгеній Герасименко.

«Рівень сплати населення за всі спожиті послуги у січні-травні цього року становить 97,3%, а за тепло і гарячу воду — взагалі 101%! Порівняно з минулим роком цей показник збільшився на 18%! Тому українці, які сьогодні регулярно і в повному обсязі сплачують за надані житлово комунальні послуги, мають беззаперечне право отримувати ці послуги вчасно. Я хочу подякувати українцям, які на сьогодні розраховуються на рівні 100% за спожиті комунальні послуги», — наголосив під час селекторної наради Геннадій Зубко.

«21 підприємство ТКЕ буде перевірено Держаудитслужбою на відповідність тарифоутворення для населення, – зазначив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. – Наше завдання перевірити ефективність тарифів, встановлених підприємствами ТКЕ на місцях. В більшості випадків, вони є необґрунтованими і не відповідають дійсності. В цей перелік потрапили підприємства, які мають найвищий тариф — від 1800 до 2300 грн за 1 Гкал».

ДМП «ІФТКЕ» має на сьогодні тариф для населення, який встановила Національна комісія НКРЕКП у відповідності до своєї Постанови №1743 від 10.12.2018 р., що дорівнює 1312,11 грн. за 1 Гкал. Нині на нашому підприємстві тариф на теплову енергію є найнижчий серед обласних центрів-ліцензіатів НКРЕКП і не враховує зростання більшої частини складових тарифоутворення.

«До початку опалювального сезону залишилось два календарних місяця. І на сьогодні готовність житлового фонду України складає 60%. Соціальні об’єкти – школи, дитячі садки і лікарні будуть готові вже до 1 вересня». Про це на селекторній нараді з регіонами щодо підготовки до опалювального сезону наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.