• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Заслужена відзнака прикарпатських тепловиків

Заслужена відзнака прикарпатських тепловиків

PF Gramota 1411

9 листопада 2016 року в Києві в рамках XIV Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех – 2016» відбулася науково-практична конференція на тему: «Централізоване теплопостачання: перспективи та реальність».

Для участі у конференції були запрошені представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Комітету Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, керівники підприємств теплоенергетики усіх регіонів України, виробники та постачальники енергоефективного обладнання, представники міжнародних фінансових організацій (МВФ, Світового банку, ЄБРР).

Під час науково-практичної конференції були підведені підсумки конкурсу серед теплогенеруючих підприємств України на звання «Краще підприємство комунальної теплоенергетики України» за І півріччя 2016 року.

Директор нашого підприємства Василь Рущак, який брав участь у конференції, отримав «Почесну Грамоту», якою нагороджено колектив ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за третє місце в загальноукраїнському конкурсі.

Вручили почесну відзнаку Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, Голова ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Олексій Романюк, Президент «Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго» Арсен Блащук.

Почесне ІІІ місце в конкурсі наше підприємство вибороло за показниками своєї діяльності серед таких теплогенеруючих підприємств як Житомир, Херсон, Вінниця, Черкаси, Чернівці, Хмельницький, Рівне, Тернопіль, Кременчук, Луцьк.