• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Засідання оперативного штабу: опалювальний сезон проходить без проблем

Засідання оперативного штабу: опалювальний сезон проходить без проблем

Op Shtab 26 12

26 грудня в приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулося засідання обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2016/2017 років. У засіданні взяв участь директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василь Рущак, керівники структурних підрозділів ОДА, керівники районних держадміністрацій та керівники підприємств і організацій, до компетенції яких належить питання безперебійної роботи теплогенеруючих підприємств під час опалювального сезону.

Op Shtab 2 26 12

Головувала на засіданні заступник голови Івано-Франківської облдерж адміністрації Марія Савка. Вона зазначила, що станом на 26 грудня опалювальний сезон проходить безпроблемно.

Від імені голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука і від себе особисто хочу подякувати всім службам за проведену роботу. Завдяки вашій наполегливій праці, опалювальний сезон на Івано-Франківщині проходить у злагодженому режимі», – зазначила Марія Савка.

Було розглянуто ситуацію із розрахунками підприємств теплоенергетики та бюджетних установ за спожиті енергоносії, дотримання лімітної дисципліни газоспоживання. Відзначено, що теплопостачальними організаціями та бюджетними установами забезпечується дотримання лімітної дисципліни газоспоживання.

Директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Жанна Табанець акцентувала увагу присутніх на тому, що підприємствам паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства необхідно забезпечити оперативне інформування облдержадміністрації про роботу оперативно-диспетчерських служб та технологічні порушення на об’єктах електричних і газових мереж, а також надати графіки чергувань працівників на вихідні та святкові дні січня 2017 року.