• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

1 Rizdvo

Шановні працівники підприємства, мешканці Івано-Франківська!

Невдовзі на небі засяє Віфлеємська зірка, нагадуючи урочисту мить – Свято Народження Спасителя! Усі ми чекаємо на це Свято з особливими надіями і сподіваннями.

Син Божий прийшов на землю, аби врятувати людей від гріха, скверни, злоби, щоб показати людству шлях розвитку на основах любові, добра, порядності, прощення і істинної віри у Вседержителя – Господа нашого.

Як часто у повсякденному житті, у житті країни ми забуваємо про ці наріжні основи Христової моралі і віри! Мабуть саме тому так важко відбувається розвиток добробуту нашої Неньки-України. Проте український народ впродовж сторіч довів і зберіг свою всепереможну віру у Всевишнього, своє прагнення жити у вільній, заможній, незалежній країні. Ми подолаємо всі незгоди, розбрат і занепад. Україна з Божою допомогою стане гідною країною серед народів Європейської Спільноти.

Тож напередодні цього Величного Свята бажаю Вам смачної куті, достатку і тепла у Ваших оселях! Хай Ісус зігріє любов’ю і ласкою кожного! Хай здоров’я, щастя і радість панує в родинах! І ми заколядуємо, як і за часів сивої давнини наші пращури: «Христос родився! Бог воплотився! Ангели співають, Царя вітають, поклін віддають, чудо, чудо повідають!»

 

Христос ся Рождає! Славімо Його!!!

 

Директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»

Василь РУЩАК