• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Котельня на Медичній – рахуємо дні до урочистого відкриття

Котельня на Медичній – рахуємо дні до урочистого відкриття

F1 2401

Завершення модернізації та реконструкції котельні, що на вулиці Медичній, 17 наближається із кожним днем. Як стало відомо, на урочисте відкриття цього реконструйованого теплогенеруючого об’єкта очікується приїзд делегації посольства Швеції. Здійснення всіх робіт з реконструкції відбувається в рамках співпраці нашого підприємства із Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Шведського агентства міжнародного розвитку «SIDA». Як уточнили, ця подія має відбутися у першій декаді лютого.

А нині в котельні завершуються всі упорядкувальні роботи: теплоізолюються трубопроводи по яких поступатиме теплоносій до системи, завершуються штукатурні і малярні роботи.

Твердопаливний котел, виробництва котлозаводу «Крігер», що вироблятиме тепло на деревинній трісці, потужністю 800 КВт, нині працює в тестовому режимі, забезпечуючи в повному обсязі тепловою енергією соціальноважливі об’єкти обласного центру, як державний онкологічний диспансер та обласна психоневрологічна лікарня № 3.

F3 24 01

Представники котлозаводу «Крігер» нині відпрацьовують всі можливі варіанти ситуацій і здійснюють навчання персоналу котельні, що незабаром візьмуть під свій контроль виробничий процес.

А в цей час два нові сталеві водогрійні жаротрубні газові котли потужністю 820 КВт кожний італійської фірми «Riello», які були встановлені і запущені в робочий режим раніше, зупинені. Їхні манометри показують нулі. Із постачанням тепла успішно справляється новий твердопаливний котел. Усі механізми паливоподачі працюють чітко і злагоджено. Надалі для ощадливого використання високовартісного природного газу котли фірми «Riello» будуть вмикатися в роботу лише під час пікового навантаження, в разі настання сильних морозів.

Отже, час урочистого відкриття реконструйованої котельні наближається.