• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Мистецько-спортине свято до Дня Незалежності

Мистецько-спортине свято до Дня Незалежності

F1 Myst Swato 2308

Вже стало доброю традицією у переддень Дня Незалежності України, тобто у День Державного Прапора 23 серпня, влаштовувати спортивно-мистецьке свято працівників житлово-комунального господарства міста Івано-Франківська.

От і цьогоріч на стадіоні «Гірка» зібралися представники мистецьких колективів та спортивних команд: ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», КП «Електроавтотрансу», КП «Івано-Франківськводоекотехпрому» та команди департаменту житлової комунальної політики та благоустрою МВК.

Команди вишикувались біля трибуни, прозвучали слова привітання від очільників міста і під звуки Державного Славня у небо підіймається синьо-жовтий прапор нашої Держави. Спортивне змагання розпочато.

На суддівському столику виставлені почесні нагороди: кубки, медалі та Грамоти за володіння якими і точитиметься безкомпромісна боротьба. Слідкуватиме за перебігом змагань оргкомітет на чолі із голосним суддею змагань – заслуженим тренером України Орестом Яковиною, головою міського комітету профспілки працівників ЖКГ – Ярославом Павлюком та заступником голови Івано-Франківської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» – Іриною Михайлюк.

Цього разу змагання відбувалися у таких спортивних дисциплінах: настільний теніс (чоловіча та жіноча команди), міні-футбол та перетягування канату.

Ff2 Vyst Swato2308

У настільному тенісі представниця жіночої команди нашого підприємства Тетяна Дякун виборола у непростій боротьбі почесне перше місце. Затятою була боротьба за першість у міні-футболі. Футболісти нашої команди «Гірка» легко перемогли своїх суперників з «Електроавтотрансу» та департаменту, а на команді «Водоекотехпрому» «послизнулися» у буквальному сенсі слова, програвши з рахунком 1:2 (саме під час матчу розпочалася справжня злива). Причому спочатку програш був «сухим» 0:2, але наші спортсмени посилили тиск і відіграли м’яч, але до нічийного рахунку не вистачило часу. У підсумку наша команда «Гірка» цьогоріч посіла лише другу сходинку турнірної таблиці у міні-футболі. На превеликий жаль.

У перетягуванні канату, як і тогоріч, першими були не наші атлети. Як не впиралися представники нашої команди, але в підсумку посіли лише третю сходинку у цьому виді змагань.

Ff3 Myst Swato2308

Почесні спортивні трофеї вручив і сказав слова привітання міський голова Руслан Марцінків та директор департаменту житлової комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

У мистецькій частині цьогорічного свята народний хор «Чорнобривці» був неперевершений. Присутні глядачі були просто вражені насиченою, змістовною та складною програмою майстрів хорового співу. Глядачі гарячими оплесками зустрічали виконання кожного музичного твору колективу під керівництвом Ірини Павлик.