• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Найдорожче – плече і підтримка друга!

Найдорожче – плече і підтримка друга!

Всі мали можливість переконатися, як створюється інформаційна качка, переглядаючи повідомлення інтернет-сайтів Прикарпаття від 16 серпня.

11 серпня на сайті нашого підприємства була розміщена інформація про пульс робіт з підготовки до опалювального сезону в теплових районах обласного центру. Серед іншої інформації було повідомлення про важкий фінансовий стан підприємства через дію постанови Кабміну № 217, через що «роботи здійснюються не в тому темпі, а то й часом призупиняються через відсутність обігових коштів».Проте далі іде наголошення, що: «Адміністрація робить все можливе, аби підготовка до нового опалювального сезону відбувалася в повному обсязі, якісно і у відповідності до графіку.»

П’ять днів ця інформація не привертала увагу місцевих мас-медіа, але хтось вирішив зробити на цьому піар, подаючи інформацію так, що буцімто «Теплокомуненерго» зриває опалювальний сезон. Залишимо це пересмикування на совісті окремих ЗМІ.

В цій ситуації дорогого варта зважена і мудра позиція міської влади: міського голови Руслана Марцінківа та директора Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака, які спростували у соцмережі хибне тлумачення інформації окремих представників ЗМІ та висловили підтримку нашому підприємству.

«Постанова КМУ є, але міська влада не дозволить зірвати початок опалювального сезону. В тому числі шляхом внесків з міського бюджету в статутний капітал ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» забезпечується виконання всіх необхідних робіт», – наголосив Михайло Смушак. Саме так! Адже ми робимо спільну справу по забезпеченню жителів міста теплом та гарячою водою. І представники влади готові підставити плече в разі настання важкої фінансової ситуації. Це, як кажуть, дорогого варто!

Ми неодноразово подавали інформацію про важкий фінансовий стан підприємства через дію Постанови №217. Через це підприємство змушене було кожного року переходити на чотириденний робочий тиждень. І нікого тоді з представників ЗМІ не турбувала ця інформація. Адже ми постійно повідомляємо на сайті підприємства про пульс робіт, що виконуються в усіх теплових районах міста з підготовки до зими. Ми і надалі повідомлятимемо про щоденну роботу працівників нашого підприємства.

Дана ситуація доводить: друзі і однодумці пізнаються саме у скрутній ситуації. Тому ми вдячні за мудру і зважену підтримку керівників нашого міста. Ми разом, ми відчули плече друга і здійснюємо велику справу – підготовку до нового опалювального сезону 2017/2018, забезпечимо наших абонентів теплом і гарячою водою.

Адміністрація