• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Перевіряючий констатує – зауважень нема

Перевіряючий констатує – зауважень нема

F1 0202 Biomasa

На нашому підприємстві перебував представник науково-технічного центру «Біомаса» Тарас Антощук з міста Києва, який здійснював моніторинг фінального стану впровадження Проекту «Демо Україна» на нашому підприємстві.

Як ми раніше повідомляли, на кредитні кошти Інвестиційної Північної Екологічної Фінансової Корпорації (NEFCO) та кошти «Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку» (SIDA) згідно Проекту «Демо Україна» в обласному центрі встановлено 59 блочних індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в районі вулиць Довга-Карпатська, а також Федьковича, Пасічна, Горбачевського. Крім ІТП проектом передбачено встановлення в котельні, що на вулиці Довга, 68 частотних перетворювачів на існуючих електродвигунах мережних насосів, а також встановлення двох енергозберігаючих насосів з частотними перетворювачами, що нині дає суттєву економію електричної енергії.

Спеціалісти Литовської фірми AO «Axis Industries» встановили і налагодили сучасну автоматизовану систему «SСADA», яка здійснює на сервері підприємства дистанційний погодинний моніторинг і облік роботи лічильників водомірної підтримки опалення, лічильників спожитої гарячої води, лічильників використання електричної енергії та приладів обліку спожитої теплової енергії на всіх 59 блочних ІТП.

Це дає змогу здійснювати подачу теплоносія споживачам у багатоповерхових будинках у відповідності із температурою зовнішнього середовища, дає економію енерговитрат і зменшує фінансове навантаження на жильців.

Тарас Антощук, перебуваючи на нашому підприємстві, здійснив повний моніторинг роботи 59 ІТП, встановленого обладнання в котельні на вулиці Довгій, 68, а також надійність автоматизованої системи «SСADA». Особливих зауважень, як повідомив Тарас Олександрович, нема, що знайде своє відображення у відповідному звіті.