• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Приступили до пробних пусків

Приступили до пробних пусків

1 І Кедик

            До початку опалювального сезону залишаються лічені тижні. Теплове господарство ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» завершує запланований комплекс робіт з підготовки до подачі тепла в оселі споживачів сезону 2015-2016.

Отже, чим нині зайняті працівники головного теплогенеруючого підприємства Прикарпаття, запитуємо у начальника виробничо-технічного відділу Івана Кедика.

              У ці вересневі дні працівниками усіх теплових районів здійснюються пробні пуски котелень. Це, так би мовити, контрольна перевірка всіх систем теплоподачі на надійність і злагодженість роботи в пробному робочому режимі. На сьогодні магістральна система вже заповнена і обов’язками служб теплових районів підприємства є перевірити надійність роботи насосів, котлів і решти агрегатів для подачі тепла. Для злагодженої роботи підготовлений і затверджений відповідний графік пробних пусків усіх наявних котелень, виконання якого неухильно дотримується. Ми повинні бути впевнені, що при настанні початку опалювального сезону все теплове господарство буде працювати надійно, як годинник. Задля цього і здійснюється комплекс робіт із пробних пусків котелень.

Нині готовність теплового господарства проводять фахівці нашого підприємства разом із представниками Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії, складають і підписують Акти готовності господарства до роботи в опалювальний період. Середина вересня повинна стати тою рискою готовності на яку виходить усе наше теплогенеруюче підприємство.