• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Розгорнуто «Пункт Незламності»

24.11.2022

В Івано-Франківській територіальній громаді  найближчими днями має бути розгорнено 100 пунктів обігріву. Таке завдання поставив перед керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів охорони здоров’я, закладів освіти та житловому фонді міський голова Руслан Марцінків.

Під час оперативної наради у міського голови Руслана Марцінківа, що відбулася  22 листопада, заступник голови Руслан Гайда наголосив:

«Якщо російська федерація зробить ще один ракетний обстріл по нашій критичній інфраструктурі, то у нас може не буде світла впродовж певного періоду часу, від трьох до семи днів. Нам треба бути готовими».

21 листопада відбулася нарада під головуванням заступника Офісу Президента України Кирила Тимошенка, на якій розглядалося ситуацію в енергосистемі України.

Було прийнято рішення створити по цілій країні «Пункти Незламності», в яких встановити буржуйки із запасом дров, електрогенератори, пункти зарядки гаджетів, можливістю отримувати поточну інформацію, що відбувається в Державі і на фронті, мережею Internet, запасами технічної і питної води, чаєм, продуктами харчування, аптечкою, тощо.

До цих «Пунктів Незламності» представники влади закликають мешканців звертатися у разі відсутності протягом 24 годин електропостачання, тепла.

23 листопада до ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» завітали: заступник міського голови – директор Департаменту по взаємодії із Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради – Руслан Гайда, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло, керівники комунальних підприємств, аби оглянути і ознайомитися із створеним в приміщенні актового залу  ДМП «ІФТКЕ» пунктом обігріву. Приймали делегацію-нараду директор ДМП «ІФТКЕ» Володимир Фалдина і головний інженер Ігор Лесів.

Тут все необхідне для розміщення певної кількості людей: встановлено зручні крісла, буржуйку, запас дров, питної і технічної води, електрогенератор, який в разі відсутності електропостачання буде негайно підключено для забезпечення потреб електрики, протипожежне обладнання, аптечка, запаси продуктів, чаю, тощо.

У разі виникнення непередбачених обставин «Пункт Незламності» при ДМП «ІФТКЕ» готовий прийняти людей і надати можливу допомогу.

На фото: Р. Гайда та І. Влізло біля місця обігріву. Приміщення «Пункту Незламності». Запаси питної та технічної води.