• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Розпочалися навчання з охорони праці

Розпочалися навчання з охорони праці

Розпочалися навчання з питань охорони праці для інженерно-технічних працівників структурних підрозділів та начальників відділів адмінуправління на нашому підприємстві.

У зв’язку із закінченням терміну дії атестації інженерно-технічних працівників підприємства з питань охорони праці, був виданий Наказ щодо проведення чергової перевірки знань з питань охорони праці у інженерно-технічних працівників підприємства.

У відповідності з ним розроблені плани проведення навчань і перелік тем для зазначеної категорії працівників. Тут і «Правила будови і безпечної експлуатації парових і водогрійних котлів», і «Правила будови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском», і «Правила будови і безпечної експлуатації трубопроводів пари та гарячої води», і «Правила безпечної експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій і теплових мереж», тощо. Загалом навчальні теми охоплюватимуть понад 10 напрямків нормативних документів і положень.

Окрім цього буде проведено навчання з питань цивільного захисту та пожежної безпеки для інженерно-технічних працівників структурних підрозділів та начальників відділів адмінуправління.

Навчання розпочалися з 08 лютого і триватимуть по 26 квітня. По завершенні цілого циклу навчань усі працівники, що підлягають атестації складатимуть екзамени у тестовому режимі на комп’ютерах. Для цього сформовано понад 100 екзаменаційних білетів.

Перевірка знань з питань охорони праці та нормативно-правових актів з питань цивільного захисту та пожежної безпеки інженерно-технічних працівників підприємства відбуватиметься із 03 по 15 травня поточного року.

Головою комісії з перевірки знань призначено заступника директора з експлуатації Михайла Кобилянського.