• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Пт: 8-16
    Обід: 12-13

Селекторна нарада розглянула питання проходження опалювального сезону

Селекторна нарада розглянула питання проходження опалювального сезону

F Selektorna 2202

22 лютого відбулася селекторна нарада Міністерства регіонального розвитку України.

Темою обговорення були питання проходження опалювального сезону 2017-2018 року та стану розрахунків за спожиті енергоносії. Головував на нараді заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк.

Від нашої області у нараді взяли участь начальник Управління житлово-комунального господарства Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігор Гунін, директорДепартаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець, керівники профільних департаментів ОДА та енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств області. Від нашого підприємства у селекторній нараді взяв участь директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василь Рущак.

Керівники областей України у своїх доповідях наголосили, що в цілому опалювальний сезон проходить стабільно, без позаштатних ситуацій і зривів. Проблемним залишається рівень розрахунків бюджетних установ за спожиті енергоносії, розрахунки населення за житлово-комунальні послуги, а також відшкодування держбюджетом пільг та субсидій тепловикам.

Проте, як було зазначено на нараді, вже найближчими днями затримка з відшкодування держбюджетом за пільги та субсидії почне надходити адресатам. Враховуючи, що синоптики обіцяють пониження температури в регілоні, жодних відключень подачі енергоносіїв теплогенеруючим підприємствам не повинно бути. Слід зауважити, що опалювальний сезон на Івано-Франківщині проходить стабільно. Сьогодні в області працюють 819 котелень, які забезпечують теплом населення та соціальну сферу. Рівень розрахунків підприємств теплоенергетики за спожитий газ – 76 відсотків.