• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Спортивне свято працівників ЖКГ

Спортивне свято працівників ЖКГ

F Pryzy 1303

Наступної неділі, 19 березня, в Україні вітатимуть працівників житлово-комунального господарства з професійним святом – Днем комунальника. Минулої суботи, 11 березня, у приміщенні КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр», що розташований в житловому районі «Позитрон», відбулися спортивні змагання працівників житлово-комунальної сфери.

Організаційний комітет спортивного свята складався з таких осіб: Микола Вітенко – перший заступник міського голови Івано-Франківська, Михайло Смушак – директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, Ярослав Павлюк – голова міського комітету профспілки працівників ЖКГ, Зіновій Павлишин – голова обласного комітету профспілки працівників ЖКГ, Іван Гергелюк – директор Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру, Ірина Михайлюк – заступник голови обласної організації ФСТ «Спартак», Орест Яковина – головний суддя, заслужений тренер України.

Для участі у спортивних змаганнях було представлено шість команд: ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», КП «Івано-Франківськводоекотехпром», КП «Івано-Франківськміськсвітло», КП «Електроавтотранс», Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради та команда депутатів Івано-Франківської міської ради.

Змагання проходили з таких дисциплін: міні-футбол, волейбол, настільний теніс (чоловіки та жінки) та перетягування канату.

Варто відзначити завзяту, безкомпромісну боротьбу за здобуття почесних кубків.

F Futbol 1303

Футбол. Тут до фінальної баталії за 1-2 місця пробилися команди ДМП «ІФТКЕ» та КП «Івано-Франківськміськсвітло». Якщо команда нашого підприємства впевнено і ефектно перемогла своїх попередніх суперників – Департамент ЖКП (3:0) та КП «Електроавтотранс» (9:1), то нашим суперникам – команді КП «Івано-Франківськсвітло», довелося перемагати у більш напруженій боротьбі. Перемога над КП «Івано-Франківськводоекотехпромом» далася з рахунком 3:1, а над командою депутатів міськради – 5:3.

Футбольна команда нашого підприємства у фінальному двобої була беззаперечно переконливою – перемога з рахунком 5:0. Наші спортсмени завоювали почесний кубок! Третє місце посіли футболісти КП «Івано-Франківськводоекотехпрому», які зуміли подолати опір команди Департаменту ЖКП.

F Volejbol 1303

Волейбол. Тут вирували пристрасті не менші гарячі від футбольних. Зал здригався від вигуків вболівальників на підтримку своїх спортсменів. Проте і тут до фінального поєдинку за 1-2 місце прийшла команда нашого підприємства, яка подолала команду депутатів міськради та КП «Електроавтотрансу». Нашим суперником у фіналі стала команда Департаменту ЖКП, яка спромоглася протистояти навальним атакам наших спортсменів лише на початку другої партії. Потім ініціативу знову захопили наші спортсмени, не давши жодних шансів супернику. Рахунок – 2:0. Наші волейболісти – володарі почесного кубку!

Теніс. На жаль, серйозної боротьби тут не вийшло. Не всі команди виставили своїх представників. Тому одноосібними лідерами стали спортсмени КП «Івано-Франківськводоекотехпрому» в жіночому і чоловічому виді змагань.

Перетягування канату. Тут пристрасті вирували. Одна з команд навіть погрожувала припинити участь у подальшому змаганні, якщо перемога буде зарахована не їхнім спортсменам. Але невблаганний відеозапис довів, що саме їх учасник першим не втримався на ногах і впав на підлогу – беззаперечне порушення правил. Як наслідок – чемпіонами з перетягування канату стали представники КП «Івано-Франківськводоекотехпрому, до речі, як і минулого року. Тут їхній досвід і сила – переконливі.

Спортивне свято відбулося. Учасників привітав і вручив почесні трофеї міський голова – Руслан Марцінків.