• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Форум визначив напрямки діяльності громадянського суспільства по розбудові України

На базі університету Короля Данила 21 квітня відбувся регіональний форум на тему «Громадянське суспільство у відновленні України».

Учасниками форуму стали запрошені керівники і активісти громадських платформ і організацій Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської областей, окремих підприємств цих регіонів, представники влади.

Від нашого підприємства до роботи у форумі запросили заступника директора з розрахунків і реалізації теплової енергії Ігоря Угриновського.

Як зазначив, модератор форуму, викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл, Валерій Пекар, першим у проведенні подібного форуму стало місто Кривий Ріг, а другим по значущості було обрано обласний центр Прикарпаття. У червні поточного року має відбутися наступний форум в столиці Великої Британії, Лондоні. Загалом до кінця року планується охопити форумом ряд обласних центрів України.

Головна мета заходу – розбудити активність громадянського суспільства у розбудові та відновленні Української Держави під час бойових дій а, особливо, після Перемоги над ворогом. Тож головною темою обговорення на Форумі стало питання «Як громадянському суспільству підготуватися/бути/стати учасниками відновлення?»

Від представників волонтерів та місцевого самоврядування до учасників форуму звернулися міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, мер міста Калуша Андрій Найда, мер міста Чорткова Володимир Шматько, лідер «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук, лідер координаційного центру підтримки прикарпатських батальйонів на передовій Save Ukraine Now Ярина Мельник, логіст логістичної групи Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України Віталій Бойко, заступниця виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська.

По завершенні основних дебатів учасники форуму були залучені до роботи в групах щодо опрацювання бачення ролі органів громадського суспільства у відновленні України.

По завершені мозкового штурму у розробці зазначених тем було заслухано доповіді.

На фото: Виступ міського голови Руслана Марцінківа.

Виступ мера Калуша Андрія Найди.

Заступник директора ДМП «ІФТКЕ» І. Угриновський.

Робота учасників форуму в групах.