• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Підбили підсумки діяльності профспілкової організації за 2016 рік

Підбили підсумки діяльності профспілкової організації за 2016 рік

F Prof Konf1

09 березня у приміщенні актового залу підприємства відбулася звітна профспілкова конференція трудового колективу ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Питання порядку денного – «Про хід виконання Колективного Договору за 2016 рік». Головувала на конференції Світлана Гречаник – завідувач канцелярії та секретар конференції – Наталя Фітковська, інженер з охорони праці.

Першим пунктом делегати заслухали доповідь голови комісії зі здійснення контролю за виконанням колективного договору, заступника директора підприємства з фінансів Богдана Біяна, який зокрема зазначив, що за підсумками роботи спеціально створеної комісії, яка здійснила перевірку виконання зобов’язань Колективного Договору 2014-2018 років, висновком стало рішення, що Колективний Договір підприємства за 2016 рік в цілому виконаний, про що було складено відповідний Акт №10 від 09.03.2017 р., який був одноголосно затверджений рішенням профспілкової конференції трудового колективу.

Голова профспілки підприємства Іван Гаврилишин у своєму звіті зазначив, що минулого року профспілкова організація робила все необхідне для виконання Колективного Договору, не залишала без уваги і надавала допомогу працівникам підприємства для компенсації витрат на лікування, на оздоровлення дітей, тощо.

F Prof Konf2На конференції виступив директор нашого підприємства Василь Рущак. Він зазначив, що не зважаючи на важкий фінансовий стан підприємства, обумовлений дією Постанови Кабміну № 217, коли 80-90% фінансових оплат споживачів автоматично розщеплюються і поступають на рахунки НАК «Нафтогазу України», адміністрація робить все можливе, аби вимоги Колективного Договору неухильно виконувалися. Керівництво дбає, аби умови праці та охорони праці були на належному рівні.

Наше підприємство плідно співпрацює з міжнародними інституціями. У 2017 році буде продовжена співпраця із ЄБРР щодо модернізації і реконструкції теплогенеруючих об’єктів підприємства та заміни зношених теплотрас.

Буде продовжена робота по встановленню котлів на біопаливі на ряді котелень міста, аби максимально можливо зменшити залежність від природного газу, особливо в літній період, коли НАК «Нафтогаз» не надає ліміти для забезпечення мешканців обласного центру гарячим водопостачанням. У цьому напрямку ми співпрацюватимемо із владою міста, яка надаватиме фінансування з міського бюджету по встановлення котлів на біопаливі, зокрема в котельних, що на вулиці Довга, 68 (потужністю 1,5 МВт) та Чорновола, 130 (потужністю 1 МВт), які працюватимуть на пелетах.

Колектив нашого підприємства фактично успішно пройшов нинішній опалювальний сезон. Якісно виконані підготовчі роботи минулого літа дали можливість без зривів і суттєвих аварійних ситуацій пройти опалювальний сезон 2016/2017.

Василь Рущак подякував усім працівникам за гарну, надійну роботу. Попереду підготовка теплогереуючого господарства підприємства до наступного опалювального сезону 2017/2018. Не виключено, що через складний фінансовий стан доведеться знову переходити на чотириденний робочий тиждень. Проте самовіддана, чесна робота всіх ділянок підприємства має забезпечити надійне теплопостачання усім абонентам у наступний зимовий період.