• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Відзначили найкращих енергетиків

Відзначили найкращих енергетиків

DSC 1418 2212

22 грудня в Україні відзначається День енергетика. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» має ряд когенераційних установок, які виробляють для технологічних потреб підприємства електричну енергію. Тож наші працівники мають безпосереднє відношення до цього професійного свята.

Цього дня на підприємство завітав міський голова Руслан Марцінків для привітання працівників енергетичної галузі і вручення найкращим виробничникам підприємства Подяки від міського голови за плідну і відповідальну працю.

DSC 1429 2212

Серед нагороджених Подякою відзначено начальника енергетичної служби Володимира Перепічку, майстра з обслуговування засобів автоматики та контрольно-вимірювальних приладів Ярослава Цівку, електромонтера Ігора Самсіна, слюсаря контрольно-вимірювальних приладів та автоматики Віктора Гарасимішина, електромонтера Степана Мартиніва.

Нагороджених привітав міський голова та директор ДМП «ІФТКЕ» Руслан Гайда.

Руслан Гайда, зокрема зазначив, що когенераційними установками нашого підприємства вироблено цього року понад 8,4 млн КВт.год електричної енергії. Тож це суттєвий доважок в енергозабезпечення потреб лідера теплогенерації Прикарпаття.

DSC 1423 2212

У своєму слові міський голова Руслан Марцінків відзначив суттєві здобутки працівників нашого підприємства у централізованому забезпеченні теплом мешканців обласного центру. «Цього року ми не мали суттєвих проблем із теплопостачанням жителів міста, – зазначив міський голова. – Звичайно, існують проблеми із зношеними тепломережами, які були подолані під час підготовки до опалювального сезону. А проблем із запуском тепла, як це спостерігалося в інших регіонах України, на Прикарпатті не було. Це означає, що робота всіх працівників підприємства є насправді доброю і відповідальною.»

Руслан Марцінків відзначив, що ставлення держави до підприємств теплоенергетики є недостатнім, враховуючи, що це є стратегічна галузь, яка створює безпеку і нормальний рівень життя людей. Є правильне розуміння в цьому питанні у міської влади і депутатського корпусу. Тож спільними зусиллями мусимо діяти в наступному, досить складному, 2019 році, аби намічені плани розвитку і модернізації теплогенеруючого господарства вивести на новий якісний рівень.