• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Міжнародний семінар МА «Укртеплокомуненерго» у Полтаві

Міжнародний семінар МА «Укртеплокомуненерго» у Полтаві

Poltava 1909

Цього року вперше у Полтаві провели щорічний семінар Міжгалузевої асоціації «Укртеплокомуненерго». У ньому взяли участь близько сімдесяти теплоенергетиків з усієї України та представників міжнародних фінансових організацій. Серед учасників семінару були і представники нашого підприємства ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»: Ігор Угриновський, заступник директора з розрахунків і реалізації теполової енергії та Ірина Стасів, провідний економіст відділу тарифної політики та планування.

Під час семінару обговорювався комплекс питань щодо модернізації сектору централізованого теплопростачання України у світлі програми «DemoUkraina DH»

На семінарі виступили: Президент Міжгалузевої асоціації «Укртеплокомуненерго» Арсен Блащук, Старший Радник Північної Екологічної Фінансової Корпорації (NEFCО) – Ронні Нільссон, керіники обласних та міських теплогенеруючих підприємств України.

Обговорювалися питання впровадження індивідуальних теплових пунктів (ІТП), питання пов’язані з інвестиційними програмами, щодо втілення цих проектів у життя. Серед присутніх викликало особливе зацікавлення нова програма «Швеція-NEFCO», призначена для підтримки централізованого теплопостачання в Україні з якою виступив Ронні Нільссон.

Під час семінару обгоіворювалися проблеми проходження опалювального сезону 2017/2018 рр. та плани дій з підготовки підприємств теплоенергетики до наступного опалювального сезону 2018/2019 рр.

Альона Бабак, заступник голови Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики, зупинилася на питаннях законодавчого забезпечення функціонування та реформування житлово-комунального господарства.

Перед присутніми виступили керівники і провідні спеціалісти підприємств, де розробляються і постачається новітнє обладнання по впровадженню енергозберігаючих технологій в галузі теплоенегретики.

Переглянути відеоролік щодо цієї події можна за Ел адресою:https://youtu.be/RDLInNOSWxA

https://www.youtube.com/watch?v=RDLInNOSWxA