• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

На хвилі високого мистецтва

На хвилі високого мистецтва

1A

Відзначаючи 24-ту річницю Дня незалежності України творчий колектив народного хору «Чорнобривці» приготував для працівників підприємства урочисту концертну програму, яку презентували в приміщенні актового залу. Через бойові дії, які все тривають в зоні АТО і численні жертви серед мирних жителів Сходу України, а також і серед захисників Вітчизни звітний концерт творчого колективу на літній естраді парку відпочинку імені Т.Г.Шевченка за рішенням міської влади було визнано недочасним. Тож творчим доробком колективу насолоджувалися лише працівники нашого підприємства. Тим більше, що репертуар хору постійно наповнюється все новими пісенними творами.

2A

Приємно спостерігати, як щодня знайомі працівники підприємства на сцені враз стають зовсім іншими людьми. Мить – і перед глядачами стали справжні Артисти, які живуть пісенним твором і ти линеш разом із виконавцями на хвилях гарної пісні.

На високому професійному рівні, гарно поставленим голосом веде концертну програму Олександра Діденко. Ірина Павлик, чарівна керівничка хору і її чоловік, Ярема Васильович Павлик – надзвичайно талановита пара.

3A

Вони не лише досвідчені диригенти, а й чудові виконавці, що й продемонстрували під час концерту глядачам, які вітали їх бурхливими оплесками. Кожен їхній виступ це не лише досконалий вокал, це – сценічна замальовка, вони занурюються в життя музичних образів. Незмінний концертмейстер творчого колективу Андрій Дейчаківський віртуозно виконує музичну партію на баяні, він живе і творить у цьому дивовижному світі мелодійних звуків. Варто подивитися на нього в цей момент натхненної самовіддачі. Та й цілий колектив: це вже досвідчені виконавці, Артисти, Митці, що з цілковитою самовіддачею передають красу музичного образу.

5A

 

Концертне дійство пролетіло непомітно, можна сказати – просто миттєво. Звучали народні твори, пісні Січових Стрільців, вояків УПА, більшість з яких в музичній обробці Яреми Павлика. Глядачі й незчулися, як концерт добіг кінця. Тож навіть після виконання «Многая літа» присутні в залі не поспішали розходитися. Магія високого мистецтва відлунала і ми будемо чекати до наступної зустрічі із талановитими митцями, нашими улюбленими «Чорнобривцями».