• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Данські гості на нашому підприємсві

Данські гості на нашому підприємсві

F1 Prezentac 2501

До нашого підприємства завітали представники Данської компанії «LOGSTOR», яка спеціалізується на виготовленні сучасних попередньоізольованих труб, призначених для транспортування гарячої та холодної води магістральними трубопроводами.

Генеральний директор ТОВ «ІТРЕС» Борис Бондар, що є офіційним представником Данської компанії в Україні (Київ) та регіональний менеджер з продажу Микола Терехов зустрілися з керівництвом нашого підприємства і ознайомили із сучасними європейськими технологіями виготовлення і застосування попередньоізольованих труб на яких спеціалізується компанія, а також щодо можливої співпраці у подальшій модернізації магістральних теплотрас.

F2 Prezen 2501

Як ми вже повідомляли, у планах нашого підприємства на 2017 рік, ведуться роботи по контракту співпраці з ЄБРР щодо реконструкції магістральної теплової мережі по вулиці Стуса з підключенням споживачів двох мікрорайонів вул. Хоткевича та Надвірнянська. Також передбачається здійснити демонтаж існуючих теплових мереж та прокладання нового трубопроводу теплової мережі з використанням попередньотеплоізольованих труб із переходом від чотирьохтрубної системи теплопостачання на двотрубну систему у мікрорайонах Дорошенка та Тролейбусна.

F3 Prezen 2501

У навчальному кабінеті з охорони праці Борис Бондар та Микола Терехов провели презентацію компанії «LOGSTOR» та особливостей продукції для інженерно-технічних працівників конструкторського, виробничо-технічного відділів, начальників теплових районів нашого підприємства.

Компанія «LOGSTOR» має більш ніж 50-річний досвід роботи у цій галузі, об’єднує виробничі підприємства в Данії, Швеції, Фінляндії, Польщі, Румунії, Китаї, Дубаях, тощо, а також має торгові компанії та центри обслуговування на всіх основних ринках світу.

Приємно усвідомлювати, що успішна історія і досвід співпраці нашого підприємства з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (NEFCО) та Шведським агентством міжнародного розвитку «SIDA» приваблює до нас провідні європейські компанії.