• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

ДМП «ІФТКЕ» в об’єктиві «Першого Національного»

ДМП «ІФТКЕ» в об’єктиві «Першого Національного»

F 1 2701 Перший Нац

27 січня до нашого підприємства приїхала знімальна група «Першого Національного телеканалу України» з міста Києва на чолі з керівником проекту «Ekvis studio»Анатолієм Гуцулом та операторами Олександром Галаховим та Анатолієм Денисюком. Мета приїзду телевізійників – зйомка телепрограми «Твій Дім», яка розповідатиме про напрямки розвитку і модернізації енергетично-ощадних теплогенеруючих обєктів із застосуванням передових європейських технологій на Прикарпатті і зокрема в ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», а також розвиток і застосування альтернативних видів палива при виробництві теплової енергії для населення в плані заміщення високовартісного природного газу.

F 5 2701 Перш Нац

Зустрічав і супроводжував представників телевізійних мас-медіа заступник директора з експлуатації Михайло Кобилянський.

Насамперед тележурналісти відвідали котельню, що на вулиці Федьковича, 91А, де цікавилися роботою котельні та когенераційної установки. Цей об’єкт окрім теплової енергії, якою забезпечує обласну клінічну лікарню та прилеглі багатоквартирні житлові будинки, виробляє й електричну енергію, яку використовують всі агрегати котельні.

F 6 2701 Перш Нац

Після зйомок всередині телевізійники запустили в небо літальній апарат – дрон, який привезли із собою, аби показати телеглядачам панораму району, яку забезпечує тепловою енергією ця котельня.

Наступною точкою візиту стала котельня, що на вулиці Медичній, 17А в якій нині завершуються роботи з модернізації та реконструкції.

F 3 2701 Перш Нац

Тут телевізійники засняли новітні жаротрубні котли італійської фірми «Riello» та сучасний твердопаливний котел виробництва котлозаводу «Крігер».

І тут також в морозному синьому небі ширяв дрон, знімаючи панораму прилеглого житлового району та державного онкологічного диспансеру.

Завершальним візитом стала котельня на вулиці Військових Ветеранів, 8А , де нині за кошти Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та уряду Швеції замість морально застарілих котлів встановлені сучасні жаротрубні котли фірми «Riello».

F 2701 Перш Нац

На завершення свого візиту тележурналісти записали телеінтерв’ю із заступником директора з експлуатації Михайлом Кобилянським, який розповів про шляхи розвитку теплоенергетики Прикарпаття і застосування новітніх європейських технологій та альтернативних видів палива, які мають суттєвий вплив на зменшення цінового навантаження від зростаючих тарифів на природний газ.

Як повідомили представники «Першого Національного», телепередача, де мова піде про наше підприємство планується до показу за 3-4 тижні. Ми заздалегідь поінформуємо всіх про час і дату телеефіру.