• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Зростає кількість абонентів

Зростає кількість абонентів

Dogowory 1701

Стратегія нашого підприємства на все більше використання альтернативного палива (відходів деревини) для виробництва теплової енергії та впровадження енергоощадних європейських технологій при спалюванні високовартісного природного газу демонструє наочні переваги централізованого теплопостачання. Зрозуміло, що ККД промислового теплогенеруючого обладнання є набагато вищим від котлів індивідуального опалення, тим більше використання біосировини у багатоповерхівках просто неможливе. Курс на збереження і розвиток централізованого теплопостачання демонструють високорозвинуті Скандинавські країни та країни Прибалтики, де навчилися мудро і ощадливо використовувати енергоресурси. А, враховуючи останні трагічні події в нашому місті, коли через отруєння чадним газом загинуло декілька осіб в наслідок некваліфікованого монтажу індивідуального котла, то безпека централізованого теплопостачання залишається поза всілякими сумнівами.

Саме запровадження ряду енергоощадних проектів на нашому теплогенеруючому підприємстві і дає змогу зменшити ціновий тиск на споживачів тепла порівняно з іншими обласними центрами України. Тому з кожним роком зростає кількість абонентів, які віддають перевагу централізованому теплопостачанню, що надходить від ДМП «ІФТКЕ». Це констатує начальник Відділу договірної роботи, обліку та реалізації теплової енергії нашого підприємства Галина Штангурська.

За минулий 2017 рік загальна кількість договорів на постачання теплової енергії зросла до 328. В той же час на кінець 2016 року ця кількість становила лише 310. Тепер теплову енергію отримує східна трибуна стадіону «Рух». Приміське село Крихівці нашим теплом обігріває сільську раду та клуб. У приміському селі Угорники до централізованого теплопостачання долучився дитячий садочок, що на вулиці Тополиній. На території ЗОШ №16, що на вулиці Вовчинецькій в обласному центрі, новозбудований спортивний комплекс відтепер отримує тепло. А з приєднанням до котельні на Симоненка, 3а тридцяти трьох багатоквартирних житлових будинків, що на вулиці Хоткевича та Надвірнянській, нашими абонентами також стали ЗОШ №19 та дитячий садочок. Це вже не кажучи про менших споживачів тепла, таких як приватні магазини, стоматологічні кабінети, перукарні, тощо. На стадії підготовки та узгодження ще ряд угод з організаціями, які планують у подальшому користуватися послугами теплопостачання саме від нашого підприємства.

Можна впевнено сказати, що переваги наших послуг визнаються належним чином.