• Довідка щодо заборгованості
    +38 (099) 50-62-000
    +38 (098) 50-62-000
    +38 (0342) 50-62-00
  • office@tke.if.ua
  • При аварійній ситуації
    15-82
    56-47-82
    (067)110-11-73
  • Графік роботи
    Пн-Чт: 8-1715
    Обід: 12-13

Коляда! Коляда! Йде весела Коляда!

Коляда! Коляда! Йде весела Коляда!

F1 Koljada 1201

Після святкування Різдва Христового країною крокує святкова, весела Коляда. Народний хор «Чорнобривці» нашого підприємства долучився до цієї гарної, святкової події. Із побажаннями щастя, здоров’я, всіляких гараздів, віншуванням Народження Сина Божого майстри народної пісні завітали в усі підрозділи нашого підприємства, виробничі дільниці, відвідали найбільші котельні у теплових районах міста. Всюди «Чорнобривців» радо зустрічали, дякували за добрі побажання та гарні коляди, майстерно виконані учасниками творчого колективу.

F2 Koljada 1201

А творчий доробок «Чорнобривців» чималий – майже двадцять колядок та щедрівок у філіграновому, досконалому виконанні. І тут не лише народні твори, збережені українським народом протягом сторічь, а й класичні твори, записані Дмитром Бортнянським та Миколою Леонтовичем.

Завітали «Чорнобривці» з Доброю Новиною й до обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства місцевої промисловості побутового обслуговування населення. І тут на наших майстрів співу чекав теплий прийом і добрі, вдячні слова працівників.

На завершення майстри співу з «Івано-Франківськтеплокомуненерго» були запрошені привітати членів виконавчого комітету та працівників МВК,

F Koljaga 1201

аби заколядувати і защедрувати перед початком засідання виконавчого комітету міськради і побажати плідної праці у новому 2018 році на благо успішної розбудови нашого улюбленого міста.

Міський голова Руслан Марцінків подякував «Чорнобривцям» і керівникам творчого колективу Ірині та Яремі Павликам за гарну, дійсно професійно виконану програму і зазначив: «Щороку вони дарують нам свої коляди та чудовий настрій. І ці виступи вже стали гарною традицією, побажанням успіху на цілий рік».

Святкова феєрія триває. Ще попереду два великих свята: Святого Василя та Водохреща.Тож бажаємо у Новому Році усім людям щастя, здоров’я, радості, достатку і мирного неба над нашою Україною. Христос ся Рождає! Славімо Його!